about me

Zilveren oorstekers - 009

”Al meer dan een kwart eeuw ontwerp ik exclusieve sieraden voor een internationale klantenkring. Al vroeg ontdekte ik wat het verschil maakt en dat werd mijn vaste credo: mijn passie is jouw persoonlijkheid vertalen naar een uniek sieraad.

Na een carrière in MILAAN EN AMSTERDAM  (onder andere het buitenland), creëer ik nu creatieve eigentijdse sieraden met karakter onder de naam Fred’s ???. Mijn showroom bevindt zich in Amsterdam, aan de Keizersgracht, waar ik klanten op afspraak ontvang. Ik ontwerp unieke, exclusieve sieraden, met veel oog voor details, afwerking, materialen en karakter.  Gepassioneerd handwerk in combinatie met mooie karaktervolle edelstenen zijn mijn handelsmerk.

Mijn handgemaakt sieraad is nooit doorsnee. Nooit vanzelfsprekend. Het is een juweel dat de persoonlijkheid en stijl van de draagster etaleert. Waar haar emoties in vastliggen. Een bezit dat elke dag een tikje mooier en misschien wel onvergetelijker maakt. De kracht van mijn werk zit in het versterken van jouw persoonlijkheid met een uniek sieraad. BeideN even uniek.

 

Creativiteit vraagt om een open mind. Nieuwsgierig in het leven staan, soms wat opstandig of controversieel ZIJN. Mensen, kunst, culturen, historie, overal komt mijn  inspiratie vandaan. Daarom reis ik veel. Tijdens mijn reizen verzamel ik unieke stenen, materialen en impressies , waar ik designs op baseer en die ik in mijn sieraden verwerk.

  • foto van de showroom aan de Keizersgracht (Fred in gesprek met iemand?)

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek in mijn showroom aan de Amsterdamse Keizersgracht. Als startpunt van iets moois, voor jezelf of iemand die je wilt verrassen. Je bent heel welkom.”

Afspraak voor een kennismaking. <link naar Contact>

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.