knock on wood

.

Hardhout straalt kwaliteit uit en geeft een solide gevoel. De sieraden hier getoond, 'will stand the test of time'! De "Knock on wood" collectie bestaat uit robuuste sieraden gemaakt van natuurlijke materialen. Gedurfd en dus geschikt voor dames, die zich niets aantrekken van wat de omgeving ervan vindt. Alle stukken zijn uniek!

Foto boven; turkoois collier met labradoriet rondellen en 14 karaat solide veerslot. Ring goud met zilver met mooie cabochon geslepen granaat. Foto onder; armband met antieke bloedkoraal, turquoise, hout en ame-thist gecombineerd met goud.

The crazy vain monk
Dit collier bestaat uit handgesneden antieke jade, houten- , aquamarijn- en beryl kralen. De jade vissen verwerkt in dit collier, symboliseren rijkdom en overvloed. Het dragen van jade vissen zou rijkdom, geluk en vrijheid aantrekken. De vis is het meest geliefde symbool in de Chinese cultuur, speciaal in de kunst. Alle stenen zijn natuurlijk en onbehandeld.

Unieke armband bestaande uit antieke kralen bloedkoraal, turquoise, hout en amethist.

Collier met 20 mm afghaans turquoise en zwaar goud veerslot gecombineerd met aquamarijn.

Ring van goud gecombineerd met zilver gezet met uitgesneden amethist en peridot blaadjes. Met centraal een cabouchon geslepen ovale maansteen.

Ring van goud met zilver gecombineerd. De ring is gezet met uitgesneden amethist, groene onyx, chrysopraas en een cabouchon geslepen rozekwarts.

Gouden ring gezet cabochon maansteen en schitterend gesneden toermalijn blaadjes.De ring is handgemaakt en eenmalig.

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.