”Mijn passie en mijn kracht zijn jouw persoonlijkheid vertalen naar een uniek sieraad.”

Creativiteit vraagt om een open mind. Nieuwsgierig in het leven staan, soms wat opstandig of controversieel zijn. Emotie is belangrijk. Mens, kunst, cultuur, historie, overal komt mijn inspiratie vandaan. Tijdens mijn reizen verzamel ik de meest mooie materialen, waar ik designs op baseer en die ik in mijn sieraden verwerk.

Na een mooie carrière in Milaan en Amsterdam, creëer ik nu persoonlijke sieraden met karakter onder de naam Fred’s ???. Het zijn unieke, exclusieve en handgemaakte sieraden met mooie karaktervolle edelstenen, veel oog voor detail, materiaalgebruik en afwerking. Eigentijdse sieraden met een klassiek element, of een compositie met jaren-vijftig invloeden, het neoclassicisme van eind jaren-tachtig of juist met Victoriaanse details. Maar altijd met een persoonlijk sieraad als resultaat. Neem een kijkje in de Fred’s Choice collectie en proef de invloeden van stijlen, tradities en tijdperken.

                                                           Freds Choice – waar creatie en emotie samensmelten tot jouw sieraad.

Mijn showroom bevindt zich aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek, als startpunt van iets moois, voor jezelf of iemand die je wilt verrassen. Je bent heel welkom.”

 

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.