silver plus collection

De ring The Venezian Dream heb ik ontworpen geïnspireerd door mijn laatste reis in Venetië. Het midden gedeelte is schitterend in 2 lagen gemaakt met zwart platina behandeld zilver. De diamanten zijn een oudslijpsel en passen goed in het geleefd geheel.

.

Deze 18 karaat gouden dome ring is voorzien van microscoop gezette zwarte diamant. De diamanten zijn gezet in met rhodium behandeld zilver.De middensteen is een cabouchon geslepen maansteen. Het is de stoere ring geworden die ik voor ogen had.

.

Deze handgemaakte armband is op ambachtelijke wijze vervaardigd en gezet met niet al te perfecte edelstenen.Hier heb ik specifiek voor gekozen, om de armband zo een doorleefd karakter te geven.De Armband bevat tanzaniet, witte kornalijn en diamant deze zijn gezet in zilver dat aan de biiinnezijde met 18 karaats  rosé goud is afgewerkt. De sluiting en het scharnier zijn uitgevoerd in 14 karaats goud. Prijs op aanvraag.

Het is ook mogelijk om deze armband in een smallere versie te maken.

Bij deze gehamerde zilveren oorbellen heb ik me laten inspireren door de jaren 60. Deze unieke oorbellen met een licht Scandinavische uitstraling zijn volledig met de handgemaakt. Ze zijn prettig draagbaar, omdat ze ondanks het formaat weinig gewicht hebben. € 129,-

zilver plus roze toermalijn en diamant set.
Deze set bestaat uit een collier een armband, oorbellen en een ring, hier niet afgebeeld. De elementen van deze set zijn witgoud behandeld, grijs rodium behandeld en hoog glans gepolijst. Het geheel is met roosdiamant en roze toermalijn in zijn puurste vorm gezet. De insluitsels in de stenen maken het geheel erg authentiek.

Stoere set plus 18 karaat goud en diamant.
De hangers van de ketting zijn verguld met geelgoud en platina. In het middenstuk zitten zwarte diamanten .De schakels van de ketting zijn donker grijs gerodineerd
De brede rinkelarmband is zilver plus geelgoud.

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.