Freds-choice

.

Armbanden

“Armbanden van Freds Choice hebben een design dat uitstraalt wie je bent en waar je voor staat. Daar kies je geen massaproduct voor, maar een uniek persoonlijk exemplaar. Handgemaakte armbanden van Fred’s Choice zijn voor liefhebbers. Vrouwen die zich graag onderscheiden, die vinden dat ze de aandacht waard zijn. In mijn armbanden verwerk ik graag elementen uit vroegere tijden, bijvoorbeeld uit kunst of culturen. Ook vertaal ik vormen van andere ambachten naar juwelen. Paisley textielpatronen bijvoorbeeld. Soms kies ik voor antieke slijpvormen. Of laat ik edelstenen in onregelmatige vormen slijpen om sieraden een accent van klassieke schoonheid of ambacht te geven.”

Fred’s Choice design armbanden collectie
Fred’s Choice heeft een brede collectie handgemaakte sieraden. Hier een impressie van de armsieraden.

 

.

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.